Saturday, May 19, 2012

MALAM INI - SOKONG KELANTAN, BERSIHKAN FAM

Malam ini jom pakat-pakat sokong Kelantan di dalam Final Piala FA.  Pertama, sebab Kelantan adalah negeri Pakatan Rakyat di bawah Tok Guru yang dikatakan sesat oleh puak-puak haramjadah itu.  Kedua, kita kena sokong Tan Sri Anuar Musa yang dikenakan tindakan oleh FAM hanya kerana beliau kritik FAM yang sememangnya amat lemah lagi lembab itu.

Jom pakat protes malam ini kita pakai baju KUNING BERSIH.  Bagi penyokong Kelantan, pakai baju merah pun ok janji bawa bendera bulan atau kain KUNING tanda protes untuk BERSIHkan FAM pula.  Politik?  Memang politik pun sebab di dalam FAM sendiri ada politik.  Jika tiada politik, kritikan Anuar Musa itu sepatutnya tidak menjadi kudis kepada FAM.

Apakah FAM malu jika dikatakan badan itu lembab?  Mana mahu letak muka jika ranking Malaysia di bawah Nepal?  Kita bangga sangat ke kalahkan Bangla?   Dah lama kita minta semua yang duduk di atas tu letak jawatan sebab GAGAL tingkatkan bolasepak negara ini.  Tetapi, apa yang mereka buat?  Mereka hanya tingkatkan harga tiket, itu saja kepandaian mereka.

Ayuh...sokong Kelantan, BERSIHkan FAM !!

1 comment:

 1. Kekejaman Terhadap Orang Muda - ( Lihat sendiri BUKTI, Kenapa kami KELUAR UMNO dan TAKKAN kembali lagi. Buktikan jika ia PALSU )
  1~BUKTI 1 * (MESTI TONTON)
  2~BUKTI 2 * (HOT)
  3~BUKTI 3
  4~BUKTI 4
  5~BUKTI 5 * (HOT)
  6~BUKTI 6
  7~BUKTI 7
  8~BUKTI 8
  9~BUKTI 9
  10~BUKTI 10

  ~ Orang Muda Geng Kita - Usaha Dengan Doa ~  Kami Mahu Generasi Muda Terengganu Jadi Perdana Menteri Malaysia Ke-7 Sebelum PRU ke-13 Tanpa Perlu Berdolak-dalik!!
  (Bukti kukuh)
  1 ~ http://www.tranungkite.net/v11/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=32381
  2 ~ http://www.sabahforum.com/forum/sabah-malaysia-international-politics/topic28065.html
  3 ~ http://www.utaraonline.net/v4/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=22146
  4 ~ http://www.selatanonline.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=196#196

  5 ~ http://www.detikdaily.net/v6/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=1


  p/s: Ubahsuai (copy&paste) dari 'Abang Sayang'

  ReplyDelete